top of page
Home

 

BESTEMMING, RUST & VRIJHEID

Ben je op zoek naar rust en vrijheid? Ervaar je ten diepste geen gevoel van bestemming of mis je focus? Je bent niet alleen. Heel veel mensen ervaren haast, onrust en een onbestemd gevoel. Dit heeft niets te maken met wat anderen van de buitenkant waarnemen. Het gaat om een roep vanuit jouw binnenste.

Alleen de weg naar bestemming, vrijheid en rust vinden is niet eenvoudig. Ieder mens heeft eigen ervaringen en een 'eigen bril' die een perceptie oplevert. Jouw eigen waarneming maakt het moeilijk om op een frisse manier naar jezelf te kijken, omdat veel zaken ‘jouw normaal’ zijn.
Er is zoveel afleiding in het dagelijkse leven die steeds jouw aandacht blijven trekken. Hierdoor kom je niet toe aan dat knagende gevoel. Tot nu. Jij mag namelijk kiezen. Loop je door en negeer je de onrust? Of kies je ervoor om stil te staan en in jezelf te investeren?

Graag loopt Danielle naast jou op jouw weg richting rust, vrijheid en je bestemming.

Dit doet zij door middel van ZICHT-gesprekken. Ook kun je haar uitnodigen voor een spreekbeurt, conferentie of event. Danielle is naast mentor in FairRebel ook voorganger van Mozaiek036.

"Mijn passie is om mensen te laten ZIEN dat het voor elk mens is weggelegd om te leven vanuit je bestemming zodat je rust en vrijheid ervaart. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, hoe je je identificeert of waar je vandaan komt, zolang je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken verwelkom ik je graag in Lelystad of kom ik naar jullie toe om te spreken."

photo-1575721697801-937774cc44ab.jpeg
Aanbod
EEN FAIRREBEL IS IN DE EERSTE PLAATS EERLIJK NAAR ZICHZELF

EN DÁÁRDOOR OOK EERLIJK NAAR DE ANDER


 

 

ZICHT - GESPREKKEN

KRIJG 'ZICHT' OP JOUW ORIGINEEL

Elk mens is uniek en intentioneel gecreëerd. Alles wat jij nodig hebt om jezelf te zijn is er al. Jij hoeft niets te creëren. Het kan wel zijn dat jouw origineel door allerlei oorzaken niet goed zichtbaar is. Dat geeft een onbestemd gevoel en die onrust ervaar je. Het brengt je bij de vraag: wie ben ik nu écht? Wat is mijn bestemming?

 

Danielle: "Als mens en ondernemer heb ik gemerkt hoe moeilijk het is om echt eerlijk naar jezelf zijn. We leven in een wereld die maakbaar lijkt. We worden geleefd en wie is er nog te vertrouwen? Daarom is het zo belangrijk dat jij volledig eerlijk naar jezelf bent, dat je weet dat je betrouwbaar bent en dat je ook met zelfvertrouwen in het leven kunt staan (en dat is wat anders dan zelfverzekerd zijn!). Ik help je graag om hierin te groeien en je zult merken dat ik ook daadwerkelijk echt eerlijk naar je ben. Niet om te oordelen, maar omdat het jouw weg naar bestemming, rust en vrijheid is. Ik heb gemerkt dat die eerlijkheid in het bijzonder belangrijk is voor mensen op invloedrijke posities, ondernemers, voorgangers, want wie is er nu écht eerlijk naar de persoon die 'boven' hem staat? Ben jij zo iemand, dan nodig ik je uit om te ontdekken hoe bevrijdend zo'n eerlijk gesprek is. Er is niets mooiers dan weer in touch te zijn met jouw origineel."

ZICHT-gesprekken zijn open gesprekken waarin we ingaan op thema's die bij jou leven. Dit kan persoonlijk zijn, maar het kan ook werk-gerelateerd zijn. Het gaat erom dat jij ergens vastloopt, of dat bepaalde belemmeringen steeds terugkomen op jouw pad.

Hoeveel gesprekken we zullen voeren hangt af van jouw persoonlijke situatie. We plannen in eerste instantie vijf gesprekken in.
De kosten hiervoor zijn €245,- (exclusief BTW) per sessie.

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te zijn, los te laten wat jou beperkt in het leven, om zo je BESTEMMING te vinden en te leven vanuit RUST en VRIJHEID? Maak dan een afspraak!

 

                        SPREKEN

"Spreken is mijn passie! Groepen mensen 'aan' zetten om wakker te worden voor hun bestemming. Nadenken over hoe jij het plan voor jouw leven ontdekt. Leren leven vanuit Gods principes en beloften. De Bijbel staat bomvol verhalen en lessen. Ik houd ervan om samen na te denken over hoe deze oude woorden ons dagelijks leven mogen leiden."


Danielle omlijst haar preken met herkenbare, hedendaagse, persoonlijke verhalen. Ze is een ‘getuigende spreker’. En er mag zeker ook gelachen worden!

WIL JE DANIELLE BOEKEN ALS SPREKER?

 

Neem dan contact op via het Contactformulier

We komen graag met je in gesprek over je event of activiteit, je doelgroep en het thema waarvoor je een spreker zoekt.

De sprekersvergoeding hangt af van de vraag en de tijdsinvestering die nodig is. Dit zullen we overleggen.

FR4-L-NON-BUTTONDRESS-BOTTLEGREEN (69)_edited.jpg
Spreken
Zicht gesprekken
Retreats

CONTACT & AANMELDEN

Heb je een vraag of wil je een spreekbeurt of ZICHT-gesprekken boeken? Vul het contactformulier in of mail naar info@fairrebel.nl  


Nadat we jouw bericht ontvangen hebben nemen we contact met je op.

Bedankt voor de je bericht! We mailen je!

Contact
photo-1527631266394-876dc2a35fef.jpeg
bottom of page