top of page
Home

 

BESTEMMING, RUST & VRIJHEID

Ben je op zoek naar rust en vrijheid? Ervaar je ten diepste geen gevoel van bestemming of mis je focus? Je bent niet alleen. Heel veel mensen ervaren haast, onrust en een onbestemd gevoel. Dit heeft niets te maken met wat anderen van de buitenkant waarnemen. Het gaat om een roep vanuit jouw binnenste.

Alleen de weg naar bestemming, vrijheid en rust vinden is niet eenvoudig. Ieder mens heeft eigen ervaringen en een 'eigen bril' die een perceptie oplevert. Jouw eigen waarneming maakt het moeilijk om op een frisse manier naar jezelf te kijken, omdat veel zaken ‘jouw normaal’ zijn.
Er is zoveel afleiding in het dagelijkse leven die steeds jouw aandacht blijven trekken. Hierdoor kom je niet toe aan dat knagende gevoel. Tot nu. Jij mag namelijk kiezen. Loop je door en negeer je de onrust? Of kies je ervoor om stil te staan en in jezelf te investeren?

Graag loopt Danielle naast jou op jouw weg richting rust, vrijheid en je bestemming.

Dit doet zij door middel van ZICHT-gesprekken, Spreken en FairRebel-RETREATS. Danielle is naast mentor in FairRebel ook voorganger van Mozaiek036.

"Mijn passie is om mensen te laten ZIEN dat het voor elk mens is weggelegd om te leven vanuit je bestemming zodat je rust en vrijheid ervaart. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, hoe je je identificeert of waar je vandaan komt, zolang je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken verwelkom ik je graag in Lelystad of op een van de FairRebel-RETREATS."

photo-1575721697801-937774cc44ab.jpeg
Aanbod
EEN FAIRREBEL IS IN DE EERSTE PLAATS EERLIJK NAAR ZICHZELF

EN DÁÁRDOOR OOK EERLIJK NAAR DE ANDER


 

 

ZICHT - GESPREKKEN

KRIJG 'ZICHT' OP JOUW ORIGINEEL

Elk mens is uniek en intentioneel gecreëerd. Alles wat jij nodig hebt om jezelf te zijn is er al. Jij hoeft niets te creëren. Het kan wel zijn dat jouw origineel door allerlei oorzaken niet goed zichtbaar is. Dat geeft een onbestemd gevoel en die onrust ervaar je. Het brengt je bij de vraag: wie ben ik nu écht? Wat is mijn bestemming?

 

Danielle: "Als mens en ondernemer heb ik gemerkt hoe moeilijk het is om echt eerlijk naar jezelf zijn. We leven in een wereld die maakbaar lijkt. We worden geleefd en wie is er nog te vertrouwen? Daarom is het zo belangrijk dat jij volledig eerlijk naar jezelf bent, dat je weet dat je betrouwbaar bent en dat je ook met zelfvertrouwen in het leven kunt staan (en dat is wat anders dan zelfverzekerd zijn!). Ik help je graag om hierin te groeien en je zult merken dat ik ook daadwerkelijk echt eerlijk naar je ben. Niet om te oordelen, maar omdat het jouw weg naar bestemming, rust en vrijheid is. Ik heb gemerkt dat die eerlijkheid in het bijzonder belangrijk is voor mensen op invloedrijke posities, ondernemers, voorgangers, want wie is er nu écht eerlijk naar de persoon die 'boven' hem staat? Ben jij zo iemand, dan nodig ik je uit om te ontdekken hoe bevrijdend zo'n eerlijk gesprek is. Er is niets mooiers dan weer in touch te zijn met jouw origineel."

ZICHT-gesprekken zijn open gesprekken waarin we ingaan op thema's die bij jou leven. Dit kan persoonlijk zijn, maar het kan ook werk-gerelateerd zijn. Het gaat erom dat jij ergens vastloopt, of dat bepaalde belemmeringen steeds terugkomen op jouw pad.

Hoeveel gesprekken we zullen voeren hangt af van jouw persoonlijke situatie. We plannen in eerste instantie vijf gesprekken in en kijken daarna wat voor jouw ontwikkeling wenselijk is.

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te zijn, los te laten wat jou beperkt in het leven, om zo je BESTEMMING te vinden en te leven vanuit RUST en VRIJHEID? Maak dan een afspraak!

 

                        SPREKEN

"Spreken is mijn passie! Groepen mensen 'aan' zetten om wakker te worden voor hun bestemming. Nadenken over hoe jij het plan voor jouw leven ontdekt. Leren leven vanuit Gods principes en beloften. De Bijbel staat bomvol verhalen en lessen. Ik houd ervan om samen na te denken over hoe deze oude woorden ons dagelijks leven mogen leiden."


Danielle omlijst haar preken met herkenbare, hedendaagse, persoonlijke verhalen. Ze is een ‘getuigende spreker’. En er mag zeker ook gelachen worden!

WIL JE DANIELLE BOEKEN ALS SPREKER?

 

Neem dan contact op via het Contactformulier

We komen graag met je in gesprek over je event of activiteit, je doelgroep en het thema waarvoor je een spreker zoekt.

De sprekersvergoeding hangt af van de vraag en de tijdsinvestering die nodig is. Dit zullen we overleggen.

FR4-L-NON-BUTTONDRESS-BOTTLEGREEN (69)_edited.jpg
Spreken
Zicht gesprekken
Retreats

Tijd voor jezelf. Voor jou alleen. Verlang jij daarnaar? Ga dan mee op FairRebel RETREAT. 

We nodigen je uit op een plek die een oase van rust is, waar je voor een aantal dagen losbreekt uit je dagelijks leven en enkel aan jezelf hoeft te denken. Een FairRebel RETREAT is een kado aan jezelf!

Tijdens de RETREAT word je heerlijk verzorgd en verblijf je op een nette één-persoonskamer in een prachtige bosrijke omgeving.

In de vertraging van de RETREAT ga jij nadenken over wie jij bent, wat jouw bestemming is, wat jou drijft en welke belemmeringen jij op je pad ervaart. Het gaat dus echt over jou, om de verbinding tussen jou en God en tussen jou en jezelf.

De RETREAT wordt geleid door Danielle Rebel. "Ik hóu van retreats! Ik heb er in mijn leven al zoveel gedaan. Onder begeleiding en later ook alleen. Het heeft mij zoveel gebracht. Ik wil je graag gidsen op jouw weg naar rust en vrijheid. Dit leven is zo gehaast en ik ontmoet zoveel mensen die focus missen en daardoor een onbestemd gevoel hebben. Het kan en het mag anders. Het enige wat je hoeft te doen is de keus maken om tijd en aandacht aan jezelf te gaan geven. En nee, dat is niet egoïstisch, het is juist heel God-erend om tijd vrij te maken voor Zijn creatie. Ik geloof dat elk mens het waard is om gezien en erkend te worden. Ik zie er enorm naar uit om jou in de Abdij van Postel te ontmoeten!"

'Proef, en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt.' 

Er zijn twee opties: de Groeps-RETREAT en de Personal-RETREAT. 

Groeps-RETREAT:

Tijdens de Groeps-RETREAT ontmoet je de andere deelnemers tijdens de dagelijkse inspiratie sessie van Danielle. 

Er is tijd voor (zelf)reflectie en je krijgt inspiratiemateriaal om mee aan de slag te gaan.

Datum voor de eerstvolgende FairRebel Groeps-RETREAT: nog niet bekend.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@fairrebel.nl, dan krijg je bericht
als de eerstvolgende RETREAT datum bekend is.

De prijs voor de Groeps-RETREAT is € 499,- p.p. 

Dit is inclusief 3 overnachtingen op een één-persoonskamer.

Verzorging: Volpension

Aantal personen: maximaal 9

Voor wie? Voor iedereen die zoekt naar bestemming, rust en vrijheid.

Locatie: Abdij van Postel, België

 

De abdij is omgeven door veel groen en het is er heerlijk wandelen.

Verder zijn er meerdere keren per dag gebedsdiensten die je bij kunt wonen.

Personal-RETREAT

De personal-RETREAT is voor mensen die door middel van intensieve begeleiding ZICHT willen ontvangen op een specifiek persoonlijk thema. In de Personal-RETREAT trek je op met Danielle. Er is geen vast programma, omdat geen mens hetzelfde is. Je kunt verwachten dat je met nieuwe inzichten en nieuw perspectief naar huis gaat.

 

De RETREAT is opgebouwd uit 3 momenten:

  • Eén ZICHT gesprek van 2 uur voorafgaand aan de RETREAT (locatie Lelystad)

  • Een drie-daagse RETREAT in de Abdij van Postel met daarin verschillende 1-op-1 gesprekken met Danielle (2 overnachtingen op een één-persoonskamer en All inclusive verzorging zijn inbegrepen)

  • Eén ZICHT gesprek van 2 uur enkele weken na de drie-daagse RETREAT (locatie Lelystad)

De data worden in overleg met jou en in samenspraak met de Abdij van Postel gepland.

De prijs voor de Personal-RETREAT is €2250,-

Je kunt je aanmelden voor de Personal-RETREAT door een mail te sturen naar danielle@fairrebel.nl 

Er volgt dan eerst een telefonische kennismaking om te ontdekken of de Personal-RETREAT iets voor je is. 

 

RETREATS

header_abdij.png

CONTACT & AANMELDEN

Heb je een vraag of wil je een spreekbeurt, Groeps-RETREAT, Personal-RETREAT of ZICHT-gesprekken boeken? Vul het contactformulier in of mail naar info@fairrebel.nl  


Nadat we jouw bericht ontvangen hebben nemen we contact met je op.

Bedankt voor de je bericht! We mailen je!

Contact
photo-1527631266394-876dc2a35fef.jpeg
bottom of page