FAIRREBEL ACADEMY

De FAIRREBEL ACADEMY is voor jou als je zoekt naar focus, rust en vrijheid.

Het zal je misschien verbazen, maar niet iedereen ervaart de urgentie om te zoeken naar de eigen focus. Jij bent op deze website omdat je ergens die urgentie wel voelt.


Onrust, onvrede, een onbestemd gevoel, dit kán niet alles zijn.

Grote dromen hebben die voor anderen onwerkelijk klinken.

Vaak niet begrepen worden.

Het advies krijgen de lat lager te leggen, maar voor jouw gevoel ligt hij helemaal niet hoog.

Opgeslokt worden door de snelheid van het leven, altijd haast. 

Van de buitenkant succesvol, maar het zou toch anders moeten kunnen.

Vaak van functie wisselen, veel nieuwe ideeën en veel dingen leuk vinden, maar wat wil je nu écht?

Ondanks mooie capaciteiten vastlopen.

Herken jij jezelf in bovenstaande zinnen? Welkom bij de FAIRREBEL ACADEMY! Wij lopen graag met jou de weg naar rust, vrijheid en focus. Het kan! Mits je bereid bent je volledig over te geven aan het proces. Dat betekent dat het belangrijk is dat je nieuwsgierig bent, dat je bereid bent om over jezelf na te denken én ook de urgentie voelt om dat te doen. We gaan je niet 'helpen', dat doe je zelf. We lopen naast je, gelijkwaardig, samen als 'overwinnaars'.

We bieden verschillende diensten aan om jou de weg te wijzen naar je focus. Middelpunt van de FAIRREBEL ACADEMY is het jaartraject dat je inzicht geeft in verschillende onderwerpen die te maken hebben met die focus.


FAIRREBEL ACADEMY is een organisatie die zich persoonlijk betrokken voelt bij de organische ontwikkeling van haar deelnemers. Verbinding staat hierbij centraal.

 

De FAIRREBEL ACADEMY is gestoeld op 3 kernwoorden, namelijk: Aandacht, Verbinden en Ontwikkeling, ook wel AVO genaamd. Je leert er aandacht te geven, krijgen en houden (focus). Je leert er verbinden op basis van (zelf)vertrouwen en zult organisch ontwikkelen als resultaat van die aandacht en verbinding.

De FAIRREBEL ACADEMY biedt naast het jaartraject ook individuele mentortrajecten aan voor mensen met veel impact die ervaren dat verandering nodig is. Voor deze trajecten zijn de plaatsen (zeer) beperkt. Via het contactformulier kun je aangeven als je interesse hebt in een individueel mentortraject.

cameron-ballard-jH_TNBKr_XU-unsplash_edited.jpg
 
EEN FAIRREBEL IS IN DE EERSTE PLAATS EERLIJK NAAR ZICHZELF

EN DÁÁRDOOR OOK EERLIJK NAAR DE ANDER


 
 

 

ONTSTAAN

ESTHER & DANIELLE

Het verhaal van Esther en Danielle is een bijzonder verhaal van twee voor elkaar vreemde vrouwen, die door overgave en het omarmen van zichzelf als evenbeeld van een levende God, naar elkaar toegroeien en verder samengaan als zakelijk partners in het verspreiden van het goede nieuws van focus, rust, vrijheid en impact.

Deze weg lopen is niet eenvoudig. Het vereist volledige overgave. Een jaar lang alles loslaten om God de ruimte te geven om te laten zien wat Hij voor ieder persoonlijk bedoeld heeft. Een pad waarin God laat zien wie we werkelijk zijn: Zijn creactie, intentioneel en uniek gemaakt. 

Esther: "Mijn focus is INZICHT. Als organisatiestrateeg en mentor begeleid ik mensen, waar een grote taak op rust, op weg naar de eigen focus. Door inzicht te verschaffen in het huidige denken, inclusief percepties en overtuigingen, worden blokkades opgeheven. Het resultaat: Een vrijer bestaan waarin mensen leren lopen in de eeuwigheid die nu is en niet pas na de dood."

Danielle: "Mijn focus is ZICHT. Als spreker en mentor maak ik mensen wakker voor Gods bovennatuurlijke werkelijkheid. Hij heeft een plan met elk leven. Elk mens is uniek gemaakt, naar het evenbeeld van God, voor Zijn eeuwigheid. We zijn bedoeld om te leven in vrijheid en door Jezus is dat nu al mogelijk. Die boodschap is zo hoopvol. Mijn droom was altijd om duizenden mensen wakker te maken voor het leed van de ander. Inmiddels weet ik dat als het me lukt om mensen wakker te maken voor zichzelf, dat ik ze niets meer hoef te zeggen over die ander. Gods volgorde: Hij eerst, dan jij, dan de ander. Geniaal! Mijn passie is om mensen te laten ZIEN dat het voor elk mens is weggelegd om te leven vanuit volledige focus, rust en vrijheid! ​"

ZICHT en INZICHT: uniek, gelijkwaardig, complementair: een gouden combinatie die organisch heeft geleid tot de FAIRREBEL ACADEMY. 

 

PROGRAMMA

FAIRREBEL ACADEMY biedt een jaartraject, genaamd BETER WETEN mind management, waarbij in 10 sessies van 3 uur gewerkt wordt aan thema's als identiteit, gedrag, zelfreflectie, ontwikkeling, geloof, vertrouwen, loslaten, overgave en nog veel meer. Er wordt gewerkt met tools die zijn ontwikkeld op basis van neurowetenschappelijk onderzoek.

Werkdoel: Het vergroten van de flexibiliteit in het denken, het opheffen van blokkades, controle over het energieniveau, groei in (zelf)vertrouwen, het verstevigen van de eigen identiteit in de drie-enige God, bewegen op basis van organische ontwikkeling (geleid, niet gecreëerd).

Beoogd resultaat: vinden van jouw persoonlijke focus, vrijheid in de geest, positieve overtuigingen omtrent het ‘zelf’ en een groei in impact en (zelf)vertrouwen.

In het kort: Wat mag je verwachten? Kennis over wat focus is en hoe je tot jouw focus komt. Tools om rust te creëren in je brein. Flexibiliteit genereren in je denken en dus vrijer denken. Vrijer denken betekent meer vrijheid in het leven. Je leert hoe je jezelf kunt bevragen en hoe je nieuwe overtuigingen bouwt waarop je nieuw gedrag ontwikkelt. Leiderschap over je eigen leven.

 

Het BETER WETEN mind management jaartraject staat op 3 pijlers met binnen elke pijler grote levenslessen, te weten:

             

 1. Visievorming – het vormen van een vrije perceptie op het eigen leven, naar het evenbeeld van God, en op het leven in het algemeen.
  a. Vind de discipline om je gedachten te controleren; je gedrag verraadt wat je denkt. In dit deel leer je zonder oordeel kijken naar jouw gedrag en welke informatie het jou geeft. Loslaten en vertrouwen zijn daarbij relevante thema's.
  b. 
  Koester je woorden; je leert wat je jezelf vertelt en hoe je dit blijvend van negatief naar positief kunt veranderen.
  c. Train je geloof; leef je geloof! Dat betekent eerst ontdekken wát je ten diepste gelooft alvorens je er naar gaat leven. Je leert te blijven bij je geloof ongeacht je omstandigheden.

   

 2. Missievorming – het vinden van het levensdoel.
  a. Landen op de inhoud; je focus vinden en er niet bij weggaan is een proces dat overgave en vertrouwen vereist. Je zult ontdekken dat dit het punt is waar je altijd ‘wegsprong’ naar iets nieuws. Wij leren je hoe je landt op je inhoud.
  b. Overgave; je hebt dit al meerdere keren geoefend, maar bij dit punt aangekomen wordt het ‘overgave next level’. Op dit punt kun je namelijk zelf niet meer redeneren of begrijpen. Hier leer je op een nieuw niveau te vertrouwen op jouw Mentor: Jezus. Je ervaart een diepe rust en vertrouwen in Zijn leiding en kijkt onbevreesd, verwachtingsvol en nieuwsgierig naar de toekomst.

   

 3. De uitvoering – leiderschap van binnen naar buiten.
  Leiderschap van binnen naar buiten; na het vinden van je focus en het landen op je inhoud, komt er een moment waarop je merkt dat er ruimte is voor je functie. Deze ontstaat via organische groei. Wat het zal zijn is vooraf niet te zeggen: het gaat namelijk boven jouw denken en vragen. Dit is het euforische stuk in het traject, aangezien je focus en je functie op dit punt één zijn geworden, diep verbonden, het 'klopt'. Je ervaart heelheid, kracht, rust en vrijheid. Kortom: je leeft!

FR4-L-NON-BUTTONDRESS-BOTTLEGREEN (69)_edited.jpg
IMG-20210803-WA0013.jpg
 
 
ONBETAALBAAR VERANDERD

"Dit jaar is voor mij onbetaalbaar veranderd.

Op persoonlijk vlak heb ik een ontwikkeling doorgelopen samen met Esther. Deze ontwikkeling werkt 1-op-1 door op mijn werk, vrienden, familie. Ik heb ontdekt dat er zoveel ruimte is, maar dat ik vaak zelf de beperking ben. Die spiegel houdt Esther voor en dat is erg waardevol. Meestal niet fijn om te horen, maar uiteindelijk zit precies daar de groei. Met Esther heb ik de klik en die is niet vanzelfsprekend. Iedereen die wil ontwikkelen raad ik een bak koffie aan met Esther om te kijken of je wat voor elkaar kunt betekenen."

BART

VESTIGINGSDIRECTEUR
 

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

De kosten voor het jaartraject zijn € 1.750 exclusief BTW. 
Dit bedrag kan ineens betaald worden, of in 10 termijn van €175.

Naast de plenaire bijeenkomsten is het mogelijk om individuele gesprekken te boeken met Esther of Danielle. Deze individuele gesprekken zijn om het traject nog meer effect mee te geven. Het zijn activatiegesprekken op persoonlijke thema's die zorgen voor meer dynamiek in het jaartraject. Losse individuele gesprekken worden berekend op basis van een uurtarief van €150,- excl BTW.

 

Locatie: Het BETER WETEN mind management jaartraject wordt gegeven in het Royal Mission gebouw te Veenendaal (De Schutterij 10).

 

De sessies vinden plaats op de volgende data:


Di 6 september

Di 4 oktober

Di 8 november

Di 10 januari

Di 14 februari

Di 14 maart

Di 11 april

Di 16 mei

Di 13 juni

Di 11 juli

Tijden: 09.00 - 12.00 uur

 

PRAKTISCH

IMG-20210803-WA0020.jpg

CONTACT & AANMELDEN

Via onderstaand contactformulier kun je je vragen stellen of je aanmelden voor het jaartraject of de persoonlijke mentortrajecten. Nadat we jouw bericht ontvangen hebben nemen we contact met je op.

Bedankt voor de je bericht! We mailen je!

 
babatunde-olajide-q4ZBGVzJskE-unsplash.jpg

 NIEUWSBRIEF