EEN FAIRREBEL...

  • ... kent zijn bestemming en heeft een duidelijke focus.

  • ... houdt van zichzelf.

  • ... gelooft dat elk mens uniek geschapen is naar het evenbeeld van de Maker.

  • ... is een overwinnaar en kiest daarom nooit voor de slachtofferrol.

  • ... is gemaakt voor de eeuwigheid en is zich daar in het dagelijks leven van bewust.

  • ... gelooft niet in de maakbaarheid van het leven, maar wel in keuzevrijheid.

  • ... laat zich leiden door zijn (vernieuwde) denken.

  • ... heeft volle toegang tot zijn hart en emoties.

  • ... kan goed onderscheiden welke zaken relevant en essentieel zijn.

 

Een FairRebel heeft vanuit rust en vrijheid ZICHT op zichzelf, en ZIET dáárdoor ook (de nood van) de ander en gaat daar voor staan.

 

BEN JIJ EEN FAIRREBEL?

photo-1599047704946-71c08570b234.jpeg
EEN FAIRREBEL IS IN DE EERSTE PLAATS EERLIJK NAAR ZICHZELF

EN DÁÁRDOOR OOK EERLIJK NAAR DE ANDER


'De basis hiervoor vind ik in Mattheus 22:36-39.
Het geeft me focus als
 
mens, spreker en ondernemer.'
Daniëlle Rebel-Boeve
 
Unknown-19.jpg
 

 

EEN FAIRREBEL WORDEN

LEVEN VANUIT VOLLEDIGE FOCUS, RUST EN VRIJHEID

Hoe jij op deze website gekomen bent en in welke conditie jij hier landt is niet relevant. Wat wél relevant is, is je verlangen. Verlang jij naar een leven vanuit volledige focus, rust en vrijheid?

 

Een leven waar ik de benaming 'FairRebel' aan heb gegeven. Nu kun je je afvragen, waarom noem je dat zo? Dit doe ik omdat de naam 'FairRebel' voor mij de lading dekt. De letterlijke betekenis van het woord 'rebel' is opstandeling. Iemand die ergens tégen opstaat. Voor veel mensen heeft het een negatieve lading. Omdat het mijn achternaam is, ervaar ik juist een krachtige lading.
Een FairRebel is ook een opstandeling, maar dan iemand die op een eerlijke manier vóór iets of iemand gaat staan. Dus vanuit een positieve benadering ga je krachtig staan voor jezelf én de ander.

Ik geloof dat er in elk mens een FairRebel huist. Zo zijn we gecreëerd. De belangrijkste vraag is: Wil jij de FairRebel in jezelf vinden?

Zo ja, bedenk dan of je klaar bent om...

... echt eerlijk naar jezelf te zijn.

... schurende vragen te beantwoorden.

... verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Nog steeds ja? Neem contact op met mij!

Fairrebel_nieuwe_collectie-60_edited.jpg
DANIELLE IS ZICHT

“Daniëlle's kracht zit hem in het zien van dingen die anderen nog niet direct zien. Zaken die altijd een ‘aha-Erlebnis’ geven (na enige tijd). Ze legt met precisie, en vanuit een eerlijke, liefdevolle kracht, de vinger op de zere plek. Een nodige handeling als je het leven wilt gaan leiden van een echte FairRebel. Danielle is zicht!”

ESTHER CARON
STRATEGISCH COACH | CONSULTANT

WAT ANDEREN ZEGGEN

 
 

 

OVER DANIELLE

Zelf heb ik jaren gezocht naar het leven vanuit rust, vrijheid en focus.  ‘Iets’ in mij zei dat het kon, maar ik vond het niet, ik bleef overleven. Therapie en coaching brachten mij wel zicht op mijn verleden en inzicht in waar bepaalde gedragingen en emoties vandaan kwamen, maar het bood geen duurzame doorbraak in het heden. Hoe ik ook bewoog, welk succes ik ook behaalde of door welke weerstand ik ook heen duwde, ten diepste veranderde er niets. Ik bleef van binnen onrustig en voelde daardoor onvrede.

Ondertussen focuste ik mij op mijn gezin en werk, op het willen ‘redden’ van anderen en voor het oog leek ik het wel voor elkaar te hebben. Dat mijn energie steeds verder opraakte wuifde ik weg. Iedereen voelt zich toch weleens negatief? Ik mocht bovendien niet klagen: er zijn zoveel mensen die het veel slechter hebben dan ik. Een tijd lang dacht ik: zo ben ik. Ik ben gewoon een zoekende geest en zal moeten leven met mijn altijd-aan-onrust-brein.

 

Toch vond ik die weg naar vrijheid en innerlijke rust en het mooiste: ik vond FOCUS! Ik kreeg ZICHT: ik ontdekte waarom het ondanks jarenlang proberen maar nauwelijks lukte om mensen wakker te maken voor het leed van de ander. De volgorde van zaken is essentieel! Mensen kunnen pas duurzaam opstaan voor een ander, als ze wakker zijn voor zichzelf. En dat begon bij mij. Ik moest wakker worden voor mijzelf. En ik al die jaren maar denken dat ik mezelf wel aardig kende...zonder dat ik het wist had ik mijn leven gebouwd op een manier die niet paste bij mij als creatie, waardoor ik steeds opnieuw tegen dezelfde zaken aanliep.

Ik durf mijzelf inmiddels een FairRebel te noemen. Niet omdat ik alles weet, of niets meer te leren heb, maar omdat ik bij alle punten aan het begin van deze pagina een groen vinkje kan zetten. Wat een vrijheid heeft dat opgeleverd! Ik kan eindelijk zeggen dat ik LEEF!

 

Deze weg liep ik niet alleen. Ik geloof ook niet dat we gemaakt zijn om het leven alleen te leven. Daarom bied ik op deze website mijn diensten aan.

Je kunt contact met mij opnemen als individu. Heb je al langere tijd het gevoel dat je 'iets mist' of 'iets niet ziet'? Ik kijk graag met je mee om zo te ontdekken waar je stappen kunt zetten om ZICHT te krijgen op jouw specifieke situatie.

Ook ben ik te boeken als spreker. Ik zet graag groepen mensen 'AAN'. Samen wakker worden voor Gods onbeperkte realiteit.

Mijn passie is om mensen te laten ZIEN dat het voor elk mens is weggelegd om te leven vanuit volledige focus, rust en vrijheid! 

 

ON INSTAGRAM

@FAIRREBEL
 

CONTACT & KOSTEN

Via onderstaand contactformulier kun je een gesprek aanvragen of mij uitnodigen om te komen spreken.​

Ik hanteer een uurtarief (+ eventuele reiskosten) voor contact en spreekbeurten. 

Je kunt ook mailen naar danielle@fairrebel.nl.

Bedankt voor de je bericht! Ik probeer je snel een mailtje terug te sturen.

photo-1486161881370-8819fd290d49.jpeg
LOOK HOW THE WILD FLOWERS GROW